John Westland's Muziekpaleis
home
geschiedenis
radiostations
playlijsten
citaten
Hotels
links
e-mail
Radio Basic Gold Na het beëindigen van de werkzaamheden voor Radio Saturnus kwam ik in contact met een andere lokale radio in het Meetjesland, radio Basic Gold. Basic Gold was op dat moment nog een van de stations dat met 50 watt mocht uitzenden, maar zou op korte termijn over mogen schakelen naar een nieuwe frequentie met 1.000 Watt.
Tot medio 2006 werkte ik bij Basic Gold en was daar te beluisteren op zaterdag en zondag van 7 tot 10 uur. Radio Basic Gold heeft ondertussen een andere eigenaar en is verworden tot het zoveelste non-stop radiostation zonder eigen identiteit.

Via via kwam ik in contact met het nieuwe radio Mi Amigo, dit leek me de ideale manier om opde ouderwetse manier weer heerlijke programma's te kunnen maken en dus monsterde ik aan. Sedert 1 oktober 2005 ben ik daar nu wekelijks te beluisteren op zaterdagavond tussen 9 en 11 uur.
De zaterdagavond werd omgezet naar zaterdag- en zondagochtend, dat werd dan weer elke werkdagavond om daarna weer terug te gaan naar de zaterdagochtend en zondagochtend. Dit laatste was in de tijd dat Radio Mi Amigo uitzond op de Spaanse Costa Brava.
Het Mi Amigo avontuur eindigde in de nazomer van 2011, toen er onvoldoende inkomsten waren om het station draaiende te houden.

Mi Amigo op zee
Radio MFM Het disc-jockey bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus, na een rustperiode van een paar maand werd de draad weer opgepakt. Vanaf 31 december 2011 is het Westlands Muziekpaleis weer te horen vanaf Radio MFM.
Vanaf begin 2012 draait het Muziepaleis op 2 radiostations (Radio MFM en HOSFM) en 2 internetstation (Radio Goldenflash en Surfradio).
Radio MFM Radio Goldenflash
Surfradio HOS-FM
 
Einde
 
   

Free Visits Counter