John Westland's Muziekpaleis
home
geschiedenis
radiostations
playlijsten
citaten
Hotels
links
e-mail
Hotel Flamingo, Helsinki
Algemeen

Het hotel ligt dichtbij de luchthaven en er rijdt 2 x per uur een pendelbus. Het hotel is aangebouwd aan het grootste winkelcentrum van Finland (Jumbo) en de winkels zijn daar tot 's avonds laat open.
De pendelbus rijdt vanaf halte 57, die bijna onvindbaar is. Loop de hal T2 helemaal uit naar de bussen, daaran zie je de haltes 52 tot en met 56. Volg de weg Pilotvaegen tot je rechts de bocht omgaat en dan zie je de halte aan je linkerhand, schuin tegenover het WTC.

Kamers De kamers zijn luxe, ruim, netjes en compleet.
Eten Men serveert een uitgebreid ontbijt waar veel keuze is en toch heb je het gevoel dat er iets mist. Er is een vleugel aan het hotel bijgebouwd, maar het restaurant is niet vergroot wat in het spitsuur ('s ochtends tussen 7 en 8) toch wat problemen op kan leveren. Begin je wat vroeger of later dan is er voldoende ruimte. 's Avonds kan je eten in een van de vele restaurants in het winkelcentrum.
Omgeving Vanuit het hotel wandel je zo het winkelcentrum binnen. In de kelder heb je een zwembad en sauna. En van hieruit kan je ook Helsinki verder bezoeken.
Meer info Verdere informatie vindt je op de website van dit hotel.
Break Sokos Hotel Flamingo
Blik op het hotel.
Break Sokos Hotel Flamingo
Deel van de kamer.
 
   

Free Visits Counter