John Westland's Muziekpaleis
home
geschiedenis
radiostations
playlijsten
citaten
Hotels
links
e-mail
Algemeen Het Annahof is schitterend gelegen in het kleine dorp Niederwürzbach (Blieskastel) aan de rand van een groot natuurgebied en aan een schitterend meer. Vanuit het hotel loop je zo het bos in voor kilometers lange wandelingen op goed begaanbare paden. Je zit ook slecht 20 km van het centrum van Saarbrücken vandaan.
Kamers De kamers zijn vrij net en ruim en voorzien van alle gemakken die men kan wensen. Alle kamers zijn anders ingericht. Het Annahof is de vroegere verblijfplaats van gravin Anna von der Leyen en dus heeft het geheel een kasteelachtige uitstraling.
Eten Het eten is er goed en betaalbaar. De porties zijn zeer ruim. Als je met de hotelbon verblijft is het eten wat minder uitgebreid, maar nog altijd goed. Het ontbijt is zeer uitgebreid en verzorgd. Er is een kleiner restaurant boven, een groter restaurant beneden en als het weer het toelaat kan je ook buiten eten met uitzicht over het meer.
Omgeving Je verblijft in een aangenaam klein dorpje waar iedereen nog groet. Je zit direct in de natuur en vlakbij Saarbrücken. Ook Luxemburg ligt op slechts 100 km afstand. Het stadje Blieskastel is zeker ook een bezoek waard.
Meer info Dit hotel kan je ook bezoeken met de hotelbon. Verdere informatie vindt je op de website van dit hotel.

Annahof
Hotel Annahof ingang

Annahof
Hotel Annahof vanaf het meer
Wurzbach
Het meer in Niederwürzbach
Wurzbach
Het meer in Niederwürzbach
Wurzbach
Centraal station Niederwürzbach
 
Saarbrücken
Het gemeentehuis van Saarbrücken
Saarbrücken
Kerk in Saarbrücken
 
   

Free Visits Counter