John Westland's Muziekpaleis
home
geschiedenis
radiostations
playlijsten
citaten
Hotels
links
e-mail
Algemeen Als je naar het Hilton gaat dan verwacht je het beste. Dat valt dus een beetje tegen en dit Hilton hotel lijkt in veel opzichten op andere doorsnee hotels. Het is wel gelegen op een prima lokatie vlak naast het vliegveld en je hebt totaal geen last van het vliegverkeer. De bar is prima, alleen iets te veel TV schermen die telkens je aandacht proberen af te leiden.
Kamers De kamers zijn ruim, comfortabel, netjes en voorzien van alle gemakken. Heerlijke zetel op de kamer om lekker in te zitten, eindelijk eens een hotel waar je niet op het bed moet zitten.
Eten Het eten is er prima. De chefkok heeft een eigen kookprogramma op de lokale TV en heeft duidelijk plezier in zijn werk. Zelfs een eenvoudige maaltijd wordt omgetoverd in iets speciaals.
Omgeving In Seattle is voldoende te zien en te beleven. Men zegt dat het er altijd regent, maar ik ben er 3 dagen gebleven en heb geen regen gezien (het was een wonder volgens de inwoners aldaar).
Bezoek ook de zalmladder naast het sluizencomplex, hier kan je zien hoe de zalmen tegen de stroom in zwemmen om de rivier op te gaan.
Meer info Meer info over dit hotel vind je hier.

Hilton Seattle
Hilton Seattle

Hilton Seattle
De bar in het Hilton
 
   

Free Visits Counter