John Westland's Muziekpaleis
home
geschiedenis
radiostations
playlijsten
citaten
Hotels
links
e-mail
Algemeen Hotel Abendruhe ligt in Oberhaching, vlakbij München. Vanaf dit hotel sta je met de auto binnen enkele minuten op het metrostation Mangfallplatz. Hier kun je voor 1 euro per dag parkeren in de parkeergarage (weekticket kost 2 euro) en met de metro de hele stad doorkruisen, zonder fileproblemen of parkeerproblemen. Vlak bij het hotel heb je ook een treinstation met aansluiting naar München.
Kamers De kamers zijn eenvoudig, maar netjes. Klein minpunt is de badkamer, deze is klein en niet zo goed verzorgd. Elke kamer heeft een eigen balkon. In de kamers is het verboden om te roken. Vermijd de kamer naast de keuken, om 6 uur 's ochtends begint men al met het ontbijt klaar te zetten en dit hoor je goed in de aangrenzende hotelkamer.
Eten In hotel Abendruhe kan je alleen een ontbijt krijgen, het ontbijt is goed en er is voldoende keuze. Verder heb je in Oberhaching een goede pizzeria en een Mexicaan.
Omgeving Oberhaching zelf heeft weinig te bieden, maar is een goede uitvalsbasis voor daguitsapjes naar München en de streken ten zuiden van München.
Meer info Verdere informatie vindt je op de website van dit hotel.
Hotel Abendruhe
Hotel Abendruhe
 
   

Free Visits Counter