John Westland's Muziekpaleis
home
geschiedenis
radiostations
playlijsten
citaten
Hotels
links
e-mail
Algemeen Hotel Moevenpick Nuernberg ligt echt vlakbij de luchthaven, je loopt de aankomsthal uit, je steekt de straat over en je bent er. Voordeel is dat je er snel bent nadat je bent geland en het is een ideale plaats om zonder verkeersproblemen ook weer bij het vliegveld te komen. Nadeel is dat er naast parkeergarages en een vliegveld niets te beleven valt.
Kamers De kamers zijn ruim en zeer netjes ingericht. De badkamer is ruim en zeer netjes. Per kamer staan twee eenpersoonsbedden ver uit elkaar staan.
Eten Het ontbijt kan je nemen in het hotel zelf. De keuze is ruim en de kwailteit is goed. Het avondeten kan je gebruiken in het restaurant, maar het restaurant van het hotel bevindt zich in de luchthaven, hiervoor moet je dus weer even de straat oversteken. Ook hier geldt dat de kwaliteit goed is en de keuze voldoende. Vegetarische maaltijden ontbreken op het menu.
Omgeving Nuernberg is een plaats met een geschiedenis en er valt best wel wat te zien. Helaas heb ik geen tijd gehad om rustig rond te kijken.
Meer info Verdere informatie vindt je op de website van dit hotel.
Moevenpick Mooevenpick uitzicht
Uitzicht vanuit het hotel, parkeergarages
en het vliegveld zelf.
 
   

Free Visits Counter