John Westland's Muziekpaleis
home
geschiedenis
radiostations
playlijsten
citaten
Hotels
links
e-mail
The Pier Hotel, Eastbourne
Algemeen Het hotel ligt midden in de stad aan de boulevard ter hoogte van de pier. Tijdens het ontbijt kijk je direct uit op de pier. De ligging is dus geweldig, het hotel zelf is een beetje eenvoudig. De lift was kapot, het wasgoed lag torenhoog gestapeld in de gangen, maar voor de rest viel het allemaal wel mee. Het hotel is schoon en rustig. Het hotel wordt gerund door een zeer vriendelijk echtpaar.
Parkeren is niet mogelijk bij het hotel, maar je kan in de buurt overal betaald parkeren, let wel, de tarieven lopen sterk uiteen van plek tot plek. Een paar straten verwijdert van de kust kan je al gratis parkeren.
Kamers De kamers zijn klein, maar netjes. De badkamer is ook erg klein maar proper. Er kwam wel wat weinig water uit de douchekop. De vloeren liggen onder een helling van 3°, wat een vreemd gevoel geeft als je er staat of loopt. Aan de voorzijde heb je schitterend uitzicht, aan de achterzijde kijk je op de mindere kant van Engeland.
Eten Het ontbijt werd vers gemaakt en was goed. Als je geen Engels ontbijt nam was de keuze wel beperkt. Het avondeten hebben we buitenshuis genomen, vlak in de buurt is eethuis La Parisienne waar ze goed eten serveren.
Omgeving In de omgeving is veel te doen, allereerst in Eastbourne zelf, en in de nabije omgeving heb je tuinen, parken, kastelen en het gebied waar in 1066 de grote veldslag plaatsvond. De Long Man van Wilmington is ook vlakbij.

Pier Hotel
The Pier Hotel
Pier Hotel
De pier van Eastbourne
Pier Hotel
Zicht aan de achterzijde
Pier Hotel
Zicht op het wasgoed in de gang
Pier Hotel
De Long Man van Wilmington
Pier Hotel
Kasteel nabij Eastbourne
Pier Hotel
Gekke bomen
Pier Hotel
Gekke bomen
Pier Hotel
Tuinhuisje in het kasteelpark
Pier Hotel
Yesterday museum in Battle
 
   

Free Visits Counter