John Westland's Muziekpaleis
home
geschiedenis
radiostations
playlijsten
citaten
Hotels
links
e-mail
Algemeen Dit schitterende hotel staat in een klein dorpje, vlak aan de Rijn bij Koblenz. Het dorpje heet Neuwied en vanaf het hotel ben je binnen 15 minuten in het centrum van Koblenz. Je verblijft niet in het kasteel zelf, maar in een bijgebouw bij het kasteel, het restaurant is in het kasteel zelf.
Kamers De kamers zijn prachtig en zeer ruim van opzet. Het meubilair is van hoge kwaliteit en er is een zeer moderne badkamer voorzien. Je krijgt bijzonder veel luxe voor een lage prijs. Je voelt je even een koning en dat voor een zeer betaalbaar bedrag.
Eten Voor het ontbijt betaal je een heel laag bedrag, maar het is geweldig uitgebreid. De eieren worden naar keuze voor je klaargemaakt, je hebt een ruim assortiment aan brood en broodbeleg en er is zelfs een licht ontbijtwijntje voorzien voor de liefhebbers. Zelden zo'n ruime ontbijttafel gezien en nog nimmer voor zo'n lage prijs.
Omgeving Je kunt wat rondwandelen in Neuwied, maar daar is weinig te zien. In Koblenz zelf daarentegen vind je alles wat je hebben wilt. Vlak buiten Koblenz is ook mooie natuur. Het kasteel/hotel biedt ook diverse musicals en er zijn ook zeer regelmatig culinaire avonden.
Meer info Meer informatie vindt je op de website van dit hotel.
Hotel Schloss Engers
Zicht op het kasteel/hotel.
Hotel Schloss Engers
In deze bijgebouwen bevinden zich de kamers.
Hotel Schloss Engers
Een prachtige kamer met een heerlijk bed.
Hotel Schloss Engers
Twee lederen fauteuils vormen een aangenaam zitje.
Hotel Schloss Engers
Het halletje naar de badkamer en de ingang.
Hotel Schloss Engers
De moderne en complete badkamer.
 
   

Free Visits Counter