John Westland's Muziekpaleis
home
geschiedenis
radiostations
playlijsten
citaten
Hotels
links
e-mail
Algemeen St John is het meest westelijk gelegen plaatsje van Canada.Het is de oudste stad van Noord Amerika en gesticht rond 1620. De plaats telt 180000 inwoners en de volgende plaats van betekenis ligt 8 uur rijden verderop. Zodra je de stad uitrijdt beland je in de wildernis.
De stad heeft een straat (George Street) waarin uitsluitend cafés te vinden zijn, en elk café heeft zijn eigen geldautomaat aan de deur. Sommige café's hebben er zelfs twee.
Kamers De kamers doen Amerikaans aan, dus ruim met een heel groot bed. Voorzien van prima sanitair.
Eten Het eten is duur en niet geweldig, je kunt beter naar één van de vele eetgelegenheden gaan een eindje verderop als je van het hotel richting haven loopt. Er is keuze genoeg (mag ik Gypsy's tearoom aanbevelen). De specialiteit is mosselen en vis, maar ook lam staat op de menukaart. Vegetarisch ontbreekt helaas.
Omgeving De stad is aangenaam om door te wandelen met de vele kleurige huizen en de overvloed aan kerken (die niet toegankelijk zijn). Aan de haven vind je Cabot's Tower van waaruit de eerste telegrafische boodschap draadloos over de oceaan werd verzonden.
Meer info Verdere informatie vindt je op de hier.
Delta Hotel St John
Het hotel.
Delta Hotel St John
De haven.
Delta Hotel St John
Schip aan de kade
Delta Hotel St John
Tearoom Gypsy
Delta Hotel St John
Gekleurde huizen
Delta Hotel St John
Een straat in St John
Delta Hotel St John
Bijna het hele jaar door kan er sneeuw vallen.
Delta Hotel St John
Een van de vele kerken.
 
   

Free Visits Counter