John Westland's Muziekpaleis
home
geschiedenis
radiostations
playlijsten
citaten
Hotels
links
e-mail
Hotel Bobhaus, Winterberg
Algemeen Prachtig gelegen bovenop een berg vlak buiten Winterberg en vlakbij een heleboel activiteiten. Op de berg kun je namelijk rodelen, mountain biken, boomklimmen, wandelen etc. De hele dat door is het aangenaam vertoeven op de berg en ook het centrum van Winterberg is op loodafstand van het hotel. De naam van het hotel verwijst naar een bobslee, de bobsleebaan ligt aan de voet van het hotel.
Kamers De kamers zijn mooi en compleet. Overdag is er veel bedrijvigheid op de berg, maar hier heb je geen last van. 's Avonds is het er heerlijk rustig.
Eten Het eten is in orde. 's Avond kun je kiezen uit een uitgebreide menukaart met veel afwisseling. Het ontbijt is wel elke ochtend hetzelfde, maar ook voldoende gevarieerd.
Omgeving Winterbetg op zich is al een mooie plaats om heerlijk te vertoeven, maar ook in de omgeving is voldoende te zien. Je kunt er heerlijk wandelen en als je wilt genieten van een heerlijk thermaal bad kun je naar Aqua Olsberg gaan, op slechts 20 minuten van Winterberg.
Meer info Verdere informatie vindt je op de website van dit hotel.

Hotel Bobhaus Hotel Bobhaus
Hotel Bobhaus Hotel Bobhaus
 
   

Free Visits Counter