John Westland's Muziekpaleis
home
geschiedenis
radiostations
playlijsten
citaten
Hotels
links
e-mail
EditRegion4
Radio Dlemare was een lokaal radiostation zoals er zovelen bestonden in het begin van de jaren 80. Het station was gevestigd in het kleine plaatsje Zingem, gelegen tussen Gent en Oudenaarde.
De radio was gevestigd in een klein huisje aan de rand van het dorp en de studio was op de zolder van het huisje. In het begin moest Radio Delmare haar frequentie delen met een ander lokaal station, maar na verloop van tijd mocht men echt 7 dagen per week gaan uitzenden.
Om in de financien te kunnen voorzien werd ook reclame gedraaid op Radio Delmare en organiseerde men ook feestavonden, meestal in zaal Racing in Gavere.
Ook voor Radio Delmare veranderde het radiolandschap in de jaren 90, men ging deel uitmaken van een ketenradio en verloor de eigen identiteit.
Radio Delmare
Radio Delmare
Radio Delmare
Een deel van de crew van Radio Delmare. Uiterst links staat Bert Dijkstra, weet u de namen van de anderen?? Geef het even door.
Ik ben nog op zoek naar meer materiaal over Radio Delmare, heeft u informatie en of fotomateriaal, laat het mij dan weten. Alvast bedankt.
 
   

Free Visits Counter